Alaptészta

3/4 csésze vajat másfél csésze cukorral habos fehérre kikever. Ad hozzá egyenként 5 tojást, az edény szélét is lekaparja.

Két és fél csészészényi lisztet átszitál két kiskanálnyi sütőporral és negyed kiskanálnyi sóval. Kimét egy csésze tejet, tesz bele egy evőkanálnyi vaníliát.

A száraz hozzávalókat belekeveri, majd hozzáadja a folyékonyat. Egy kis ilyet, egy kis olyat.

Fagyiskanállal adagolja a kapszlikba, hogy egyformák legyenek. 24 db lesz.

180 fokon 18 perc alatt elkészül. Kicsit megbarnul a teteje. Tűpróbával ellenőrizni kell.

Díszítés előtt teljesen ki kell hűteni.

3/4 csésze vajat elkever 6 csésze porcukorral. Először a vajat keveri habosra, apránként adja hozzá a porcukrot. Majd ad hozzá hat evőkanál tejet és másfél kiskanál vaníliát.

Habzsákkal díszíti.

Csokis fűszeres cupcake csavart csokikrémmel 24 db

Fél csésze habtejszít felfőz két rúd fahéjjal. 12 dkg étcsokira önti forrón, hogy a csoki felovadjon. Teljesen lehűti. Ezzel fogja tölteni. 

2 csésze finomlisztet és 2/3 cs kakaóport, egy kiskanálnyi sütőporral és negyed kiskanálnyi szódabikarbónálval átszitál. Tesz még bele egy kiskanál fahéjat és fél kiskanál kínai ötfűszert, negyed kiskanál sót. Két csésze cukorral összekeveri szárazon.

Két tojást kicsit felver, ad hozzá egy csésze szobahőmérsékletű tejet. 3/4 cs szobahőmérsékletű kávét és fél csésze olajat és egy kiskanálnyi vaníliát ad hozzá.

A nedveseket hozzákeveri alacsony fokozaton a szárazakhoz keveri. Elég folyós lesz.

A kapszlikat 2/3-ig tölti fel. 190 fokon 25 percig süti. Tűpróbát csinál.

Díszítés előtt teljesen ki kell hűteni.

20 dkg krémsajtot és fél csésze vajat habosra elkever három és fél csésze porcukorral és egy kiskanál vaníliakivonattal. (Ezt a krémet teszik a piros bársony tortára.) A krém felét egy tálban 8 dkg olvasztott étcsokival elkeveri.

A kihült sütiket egy dinnyevájóval kivájja. Melegvízbe mártja a vájót és ezzel tesz egy-egy trüffelkrémet a mélyedésekbe.

A habzsákba világos krémet az egyik oldalra, a csokisat a másikra keni. Ezzel díszíti.