Alapkrém

1 csésze tejet lassú tűzön felforral vastag aljú edényben. Egy kiskanál vaníliát ad hozzá.

3 tojássárgáját, három evőkanál cukorral és két evőkanál keményítővel elkever. Lassan, apránként hozzáadja a tejet. Visszaönti az edénybe és sűrűsödésig kevergetve melegíti.

Két evőkanál vajat tálba tesz, rászűri a krémet. Kevergeti, míg a vaj elolvad. Lefóliázza a tetejét és hűtőben lehűti.

Édes kekszmorzsából egy csészényit elkever egy csésze liszttel, 4 kiskanál cukorral és egy csipet sót. Fél csésze vajat is ad hozzá. Összekeveri.

Minimuffin formába tesz 1-1 evőkanálnyit, ujjával kosárkát formáz.

180 fokon 10 percig süti.

Habzsákba tölti a felkevert krémet  Feltölti a kosárkákat. Bogyós gyümölccsel díszíti.

Mini cannoli

Branby-s csavart rolót készít. 2 evőkanál kukoricaszirup, 2 evőkanál melaszt lábasban felforral, majd hozzáolvaszt negyed csésze vajat. Beleszitál negyed csésze ckrot és fél csésze lisztet, egy kanál Brandyt.

Két kiskanállal kupacokat rak sütőpapírra, 7-8 cm-re sülnek. 150 fokos sürőben 10 perc, de nagyon figyelni kell rá. Kicsit kihűti. Fémhengerre tekeri és teljesen kihűti.

Az alapkrémhez vajat és olvasztott csokit kever, vagy mogyoróvajat. Ezekkel tölti a tekercseket. A végeit kókusszal vagy szórócukorral vagy pisztáciával díszíti.